Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Aliens on facebook

Når Facebook ikke er nok


Du kender det sikkert godt! Et øjebliks kedsomhed eller behovet for at få stillet dit nysgerrige jeg, får på magisk vis din computer til at gå ind på Facebook – gerne flere gange i timen, hvis du er presset på underholdningskontoen. Måske er du heldig, at din venindes guldhamster har spist en lille dreng, og er sprunget ud som ninja, eller at der er noget overgeilet sladder om én fra din gamle klasse i omløb. Det er bare desværre ret sjældent, at der serveres så actionpræget spænding på det sociale medie. Og har du selv noget fedt at byde ind med?! Ikke altid.

Heldigvis er der masser af underholdning at finde på det vidunderlige og tidsslugende internet. Jeg nyder selv at læse om andre mennesker, der dummer sig, er sjove, underholdende eller får mig til at tænke over min verden. Så her er nogle sider med ultrakorte tekster, hvor folk folder sig ud på forskellige måder:

http://www.fmylife.com/ Har din dag været fuldstændig ude af kontrol elendig? Der er nogen der har det værre end dig!! Tjek indlæggene på Fuck My Life og forhåbentlig er der historier, der rammer plet hos lige netop dig.

http://mylifeisaverage.com/ Modspilleren til ”FMyLife” er: ”MyLifeIsAverage”. En god finurlig side om forskellige personers mere eller mindre almindelige oplevelser.

http://damnyouautocorrect.com/ Er du selv ejer af et produkt med automatisk stavekontrol, så kender du sikkert til problemet med, at nogle ord ændres, så meningen i teksten ikke længere helt fremgår som intenderet. Se nogle sjove eksempler her.

Skriv en kommentar til Når Facebook ikke er nok

1 kommentar

  1. Ja er også total afhængig af Facebook..