Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
boghjerte

All Time Favorite Love Story


Det er umuligt at blive træt af de virkelig gode kærlighedshistorier, og derfor synes jeg det er passende at søsætte denne blog med en anbefaling af én af de allerfineste af slagsen, også selvom den efterhånden har en del år på bagen. Kærlighed i koleraens tid er fortællingen om den unge, dernæst voksne, så midaldrende og til sidst gamle mand Florentinos tålmodige kærlighed til den smukke Fermina. Det siges, at man skal vente på alt godt, og vente gør den stakkels Florentino i 53 år, 7 måneder og 11 dage. En bog om en mand, der venter, lyder måske ikke umiddelbart som den store, altopslugende læseoplevelse, men ventetiden er ingenlunde kedelig! Undervejs udfolder der sig en mangfoldighed af kærlighedshistorier, der både inkluderer Ferminas lange ægteskab med lægen Juvenal og Florentinos mange affærer. Hvis man trænger til at genvinde sin tro på, at ægte, tålmodig og sejlivet kærlighed findes, er Kærlighed i koleraens tid ikke noget dårligt sted at starte.

Kærlighed i koleraens tid – Gabriel García Márquez (1985)

 

Skriv en kommentar til All Time Favorite Love Story